céges képzés

Vállalati képzés

ANGOL ÉS NÉMET VÁLLALATI NYELVTANFOLYAMOK

Cégre szabott oktatás. Azonnal használható tudás.

Vállalati képzés azoknak a cégeknek, akik úgy gondolják, hogy sokkal sikeresebbek lehetnének az üzleti életben, ha a munkatársaik is beszélnének idegen nyelveket! Válassza a céges nyelvoktatást nyelviskolánkban!

Gondoljon csak arra, mennyi terhet vehet le az Ön válláról egy olyan kolléga, aki képes idegen nyelven kommunikálva jó üzleteket kötni, tárgyalásokon részt venni vagy akár külföldi partnereinél képviselni a cégét.

Kinek ajánljuk?

céges képzés

Ha Ön is azon cégvezetők közé tartozik, akiknek fontos, hogy munkatársai minél magasabb szintre fejlesszék nyelvtudásukat, valamint ne okozzon gondot nekik idegen nyelven tárgyalni és prezentálni, forduljon hozzánk bizalommal!
A nyelvoktatás ilyen esetben befektetésként is tekinthető, amely biztosan megtérül.

Vállalati képzés esetén is lehetőséget biztosítunk csoportos illetve egyéni tanrendben történő oktatásra. A csoportos képzést általában azoknak az alkalmazottaknak javasoljuk, akik rendszeresen, azonos időpontban tudnak járni tanfolyamunkra. Azon középvezetők illetve munkatársak számára, akiknek rugalmas az időbeosztásuk, az egyéni tanrendet tudjuk felajánlani. Ez esetben még jobban eleget tudunk tenni a felmerülő igényeknek, hiszen egész nap lehetőség nyílik az órák megtartására.

Hogyan lesz cégre szabott a nyelvoktatás?

vállalti nyelvtanfolyam

A képzés megkezdése előtt mindenkinek felmérjük a tudásszintjét, így munkatársait megfelelő csoportokba tudjuk beosztani. Ezen kívül természetesen átbeszéljük az igényeket is, az így kialakult kép alapján már az Ön cégére szabva, tervezetten, ütemezetten tudjuk megtartani a nyelvórákat.  A tanórákat céges megrendelés esetén a cég telephelyén szervezzük, így munkatársainak az utazás nem vesz el felesleges időt. 

Iskolánkban a kommunikáció centrikus oktatást tartjuk fő szempontnak a képzéseink során. Célunk, hogy diákjaink úgy zárják tanulmányaikat, hogy jelentősen tudták fejleszteni beszédkészségüket. Természetesen azt is tudatosítjuk, hogy a többi készség (olvasás, írás, nyelvtan és hallás utáni értés) fejlesztése is sorra kerül a tanfolyamok alatt. Így tudjuk biztosítani a minőségi nyelvoktatást.

5 döntő érv a vállalati nyelvtanfolyam mellett

Jó hatással van a cégre.
A nyelvtanfolyam közösségépítő erővel bír

Azonnal használható tudás.
A tanultakat a munkában azonnal hasznosítani lehet

Ideális megoldás.
Akár munkaidőben is megoldható az oktatás

Időtakarékos.
A cég telephelyén megszervezhető a képzés

Mindenki jól jár.
Egyéni és céges elvárásoknak is eleget tesz


A Fehér Dentál Team Kft. fogászati szaknyelvű képzéssel kereste meg nyelviskolánkat. A cég kollégáinak mindennapi munkájához szükséges kommunikáció fejlesztését kérték tőlünk.

Tóth Adrienntől, a cég Marketing Menedzserétől kaptuk a következő sorokat:

Kollégáink kommunikációs készségének fejlesztése miatt kerestük meg a soproni és győri nyelviskolákat. Fontos volt számunkra, hogy a fogászati tevékenységet is figyelembe vegyék a német nyelv oktatása során. Választásunk a Verso-ra esett, mivel amellett, hogy kedvező árajánlatot kaptunk, nyomós érv volt, hogy velük már a kapcsolatfelvétel is gördülékenyen ment.

A tanfolyamon résztvevő kolléganőknek szimpatikus a tanárnő, szívesen járnak az óráira. A megtanult, begyakorolt német kifejezéseket pedig fülem hallatára egyre gyakrabban, egyre nagyobb magabiztosággal használják a rendelőben.

Tóth Adrienn


Szívesen készítünk az Ön cégére szabott ajánlatot, ehhez kérjük töltse ki Online ajánlatkérő űrlapunkat!

Online ajánlatkérés