nyári nyelvtanfolyamok

Nyári ajánlataink

Nyári intenzív nyelvtanfolyamok a Verso Nyelviskolában

nyelvtanulás gyorsan, könnyedén, élvezetesen

Intenzív nyári nyelvtanfolyamok nyelvvizsgára vagy érettségire készülőknek, külföldi munkát tervezőknek, gyerekeknek a nyári szünidő hasznos eltöltésére és azoknak, akik gyorsan, hatékonyan, játszi könnyedséggel szeretnék fejleszteni nyelvtudásukat.

Jelentkezz Te is a Verso nyári nyelvtanfolyamaira és

– a monoton magolás helyett végre élvezheted a nyelvtanulást,
– profi, türelmes és támogató nyelvtanároktól tanulhatsz,
– kiscsoportos óráinkon garantáltan jut Rád kellő idő és figyelem,
– használható, naprakész tudást kapsz.

NEKED MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Külföldi utazás, munka előtt állok

  • Intenzív nyári tanfolyamainkat a sebesség szerelmeseinek ajánljuk 🙂 Kösd be a biztonsági övet, kapcsolj a legmagasabb fokozatra és startolj el velünk! Ideális választás, ha külföldi munkát vagy tanulást tervezel és szeretnéd felturbózni a nyelvtudásodat

Nyelvvizsgára, érettségire készülök

  • Válaszd nyelvvizsgára és érettségire felkészítő tanfolyamainkat, ha a sikeres vizsga a célod

Nyári gyerektábor érdekel

  • Ha szeretnéd, hogy a gyermeked hasznosan töltse a nyári szünidőt, élményalapú oktatásban fejlődjön a német vagy angol nyelvtudása, válaszd nyári gyerektáborunkat!

2019. nyarán induló intenzív nyelvtanfolyamaink

60 órás angol és német nyelvtanfolyamok a gyorsan haladóknak

A 60 órás intenzív nyelvtanfolyamot azoknak ajánljuk, akik rövid idő alatt szeretnének a mindennapokban is használható, biztos angol vagy német nyelvtudást szerezni. A tanfolyam akár 3 hét alatt elvégezhető és a következő szinttel folytatható is.

✅ heti 3×4 vagy 5×4 órás intenzív nyelvtanulás

✅ 1-1 szint akár 3-5 hét alatt elvégezhető

✅ kedvezményes 1.000 Ft-os óradíj

✅ gyors, élvezetes, használható nyelvtudás

✅ vidám, közvetlen hangulatú nyelvórák

✅ profi, tapasztalt és türelmes nyelvtanárok

✅ kis csoportlétszám, hogy biztosan legyen Rád idő

Ideális választás, ha külföldi munkát vagy tanulást tervezel és szeretnéd felturbózni a nyelvtudásodat, nyaralás előtt szeretnéd felfrissíteni a német vagy angol szókincsedet, hasznosan szeretnéd tölteni a nyári szabadságodat, középiskolásként szinten szeretnéd tartani a nyelvtudásodat vagy egyszerűen csak intenzívebben szeretnéd a nyelvet tanulni.

Jelentkezz hamarosan induló tanfolyamainkra!

A nyelviskola munkatársai nagyon jól szervezettek, folyamatosan tájékoztattak a tanfolyamok indulásairól és a tanórák időpontjával kapcsolatban. A tanárok szakmailag jól képzettek, segítőkészek és figyelmesek minden egyes tanulóval. 

Som Lívia


30 órás nyelvtanfolyamok nyelvvizsgára, érettségire készülőknek

A 30 órás intenzív nyelvtanfolyamot azoknak ajánljuk, akik nyelvvizsga előtt állnak vagy a nyári szünidőt az angol vagy német nyelvű érettségire való felkészítéssel szeretnék tölteni. Kiscsoportos tanfolyamainkon kimondottan az érettségi és a nyelvvizsgák követelményeit vesszük végig.

✅ heti 2×3 vagy 3×3 órás intenzív nyelvtanulás

✅ többféle nyelvvizsgatípusra felkészítő tanfolyamok

✅ kedvezményes 1.200 Ft-os óradíj

✅ gyors, élvezetes, használható nyelvtudás

✅ vidám, közvetlen hangulatú nyelvórák

✅ profi, tapasztalt és türelmes nyelvtanárok

✅ kis csoportlétszám, hogy biztosan legyen Rád idő

Jó választás, ha sikeres nyelvvizsgát szeretnél tenni, ha a felvételidhez van szükséged a nyelvvizsgára vagy a diplomád átvételéhez kell a hivatalos nyelvvizsgapapír. Ezt a típusú tanfolyamot ajánljuk akkor is, ha már ősszel megpróbálnád letenni az előrehozott érettségit a választott nyelvből, hogy a következő tanévben egy másik nyelvre vagy a többi tantárgyra koncentrálhass.

Jelentkezz hamarosan induló tanfolyamainkra!

Dorkának már sikerült! 🙂 Neked is szívesen segítünk!

Az órák előre egyeztetett időpontokban zajlottak, saját szabadidőm szerint mehettem, rugalmas és gördülékeny volt minden. Az órákon azt gyakoroltuk, amire szükségem volt, baráti és közvetlen hangulatban. A sikert mi sem igazolja jobban annál, hogy a nyelviskola segítségével nekem is sikerült a Kitex komplex angol nyelvű B2-és nyelvvizsgám.
Köszönök mindent András és Verso Nyelviskola! 🙂

Németh Dorka


1 hetes német és angol nyári táborok 7-12 éves gyerekeknek

Az 1 hetes nyári gyerektáborokat azoknak ajánljuk, akik az év közben megszerzett nyelvtudásukat szeretnék szinten tartani, nagyobb szókinccsel, magabiztosabban vágnának neki a következő évnek, hasznosan szeretnék eltölteni a nyári szünidőt, vagy egyszerűen jó társaságban, játékosan, élményalapú oktatási módszerrel szeretnének németet vagy angolt tanulni.

✅ 1 hetes turnusokban induló vidám nyelvtáborok

✅ kifejezetten 7-12 éves korosztály számára összeállított tananyag

✅ gyors, élvezetes, játékos nyelvtanulás

✅ gyakorlatias, tapasztalatalapú tanfolyam

✅ profi, tapasztalt és türelmes nyelvtanárok

✅  kis csoportlétszám, vidám órák

Tapasztalt munkatársaink nagy odaadással vezetik be a gyerekeket a nyelvtudás birodalmába. Olyan módszerrel oktatunk, amely közel áll a gyermeki lélekhez és így nagyon gyorsan, szinte észrevétlenül el tudják sajátítani az új ismereteket.

A nyári német és angol nyelvi táborokat kifejezetten 7-12 éves gyerekeknek szervezzük. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatias, tapasztaláson keresztüli tanulásnak, hiszen amit ilyen módon jegyzünk meg, sokáig él az emlékezetünkben és a későbbiekben is jól tudjuk hasznosítani. Így nemcsak tantermi keretek között folynak a foglalkozások, hanem az „életben” is. 

Nyelviskolánkban segítünk megszeretni neki az idegen nyelvet. Mindezt játékosan tesszük, hogy gyermeked élvezze a foglalkozásokat.

Jelentkezz hamarosan induló nyári táborainkra!

Következő időpontok:

2019. augusztus 5. – 9.

Az egy hetes gyerektábor díja 26.900 Ft, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést (tízórai, meleg ebéd, uzsonna).


Szeretnél jelentkezni nyári képzéseinkre? Hívj minket most vagy jelentkezz online!

+36/70/520-4838

+36/99/523-550

Jelentkezz hamarosan induló tanfolyamainkra!

Töltsd ki az űrlapot!

Az űrlap kitöltését követően kollégánk max. 2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjátok a részleteket.