nyári angol és német nyelvtanfolyamok

Nyári ajánlataink

NYÁRI NYELVTANFOLYAMOK A VERSO NYELVISKOLÁBAN

vidám és sikeres nyelvtanulás nyáron is

Nyári nyelvtanfolyamok nyelvvizsgára vagy érettségire készülőknek, külföldi munkát tervezőknek, gyerekeknek a nyári szünidő hasznos eltöltésére és azoknak, akik gyorsan, hatékonyan, játszi könnyedséggel szeretnék fejleszteni nyelvtudásukat.

Jelentkezz Te is a Verso nyári nyelvtanfolyamaira és

👉 a monoton magolás helyett végre élvezheted a nyelvtanulást,
👉 profi, türelmes és támogató nyelvtanároktól tanulhatsz,
👉 kiscsoportos óráinkon garantáltan jut Rád kellő idő és figyelem,
👉 használható, naprakész tudást kapsz.

NEKED MIBEN SEGÍTHETÜNK?

KÜLFÖLDI UTAZÁS, MUNKA ELŐTT ÁLLOK

Intenzív nyári tanfolyamainkat a sebesség szerelmeseinek ajánljuk 🙂 Kösd be a biztonsági övet, kapcsolj a legmagasabb fokozatra és startolj el velünk! Ideális választás, ha külföldi munkát vagy tanulást tervezel és szeretnéd felturbózni a nyelvtudásodat

nyelvvizsga

NYELVVIZSGÁRA, ÉRETTSÉGIRE KÉSZÜLÖK

Válaszd nyelvvizsgára és érettségire felkészítő tanfolyamainkat, ha a sikeres vizsga a célod

NYÁRI GYEREKTÁBOR ÉRDEKEL

Ha szeretnéd, hogy a gyermeked hasznosan töltse a nyári szünidőt, élményalapú oktatásban fejlődjön a német vagy angol nyelvtudása, válaszd nyári gyerektáborunkat!

2020. nyarán induló intenzív nyelvtanfolyamaink

60 órás angol és német nyelvtanfolyamok a gyorsan haladóknak

A 60 órás intenzív nyelvtanfolyamot azoknak ajánljuk, akik rövid idő alatt szeretnének a mindennapokban is használható, biztos angol vagy német nyelvtudást szerezni. A tanfolyam akár 3 hét alatt elvégezhető és a következő szinttel folytatható is.

nyelvtanfolyam

✅ heti 3×4 vagy 5×4 órás intenzív nyelvtanulás

✅ 1-1 szint akár 3-5 hét alatt elvégezhető

✅ kedvezményes 1.200 Ft-os óradíj

✅ gyors, élvezetes, használható nyelvtudás

✅ vidám, közvetlen hangulatú nyelvórák

✅ profi, tapasztalt és türelmes nyelvtanárok

✅ kis csoportlétszám, hogy biztosan legyen Rád idő

Ideális választás, ha külföldi munkát vagy tanulást tervezel és szeretnéd felturbózni a nyelvtudásodat, nyaralás előtt szeretnéd felfrissíteni a német vagy angol szókincsedet, hasznosan szeretnéd tölteni a nyári szabadságodat, középiskolásként szinten szeretnéd tartani a nyelvtudásodat vagy egyszerűen csak intenzívebben szeretnéd a nyelvet tanulni.

HOGYAN FOG FEJLŐDNI A NYELVTUDÁSOD A 60 ÓRÁS TANFOLYAMON?

A tanfolyam során végig vesszük a szintednek megfelelő témaköröket írásban és szóban egyaránt, így bővítjük a szókincsedet, amely a folyamatos kommunikáció egyik alapfeltétele. 

Megismertetünk a szintemeléshez szükséges nyelvtani szerkezetekkel. Tapasztalt, türelmes nyelvtanáraink a nyelvtani magyarázatoknál arra törekednek, hogy élvezetes legyen a nyelvtanulás, megértsd és tudd is alkalmazni a nyelvtani szabályokat.  

Egyértelműen az a célunk, hogy a beszédkészséged jelentősen fejlődjön a képzés során, ezért olyan kommunikációs ismereteket tanítunk, amelynek jó hasznát veszed egy külföldi nyaralás, külföldi munkavállalás vagy akár egy nyelvvizsga során is.

Az intenzív tanfolyam végére elérheted, hogy főnököd elégedetten csettintsen és megjegyezze, hogy milyen sokat fejlődött ilyen rövid idő alatt az angolod vagy a németed. Vagy akár egy külföldi baráti társaságban is bátran megszólalsz, nagyon jó érzés lesz, amikor meg tudod értetni magadat, nem lesz akadály a nyelvismeret hiánya.

Lívi sikeresen fejlesztette nyelvtudását 60 órás tanfolyamunkon! Neked is szívesen segítünk!

A nyelviskola munkatársai nagyon jól szervezettek, folyamatosan tájékoztattak a tanfolyamok indulásairól és a tanórák időpontjával kapcsolatban. A tanárok szakmailag jól képzettek, segítőkészek és figyelmesek minden egyes tanulóval. 

Som Lívia

Jelentkezz hamarosan induló tanfolyamainkra!


30 órás nyelvtanfolyamok nyelvvizsgára, érettségire készülőknek

A 30 órás intenzív nyelvtanfolyamot azoknak ajánljuk, akik nyelvvizsga előtt állnak vagy a nyári szünidőt az angol vagy német nyelvű érettségire való felkészítéssel szeretnék tölteni. Kiscsoportos tanfolyamainkon kimondottan az érettségi és a nyelvvizsgák követelményeit vesszük végig.

✅ heti 2×3 vagy 3×3 órás intenzív nyelvtanulás

✅ többféle nyelvvizsgatípusra felkészítő tanfolyamok

✅ kedvezményes 1.500 Ft-os óradíj

✅ gyors, élvezetes, használható nyelvtudás

✅ vidám, közvetlen hangulatú nyelvórák

✅ profi, tapasztalt és türelmes nyelvtanárok

✅ kis csoportlétszám, hogy biztosan legyen Rád idő

Jó választás, ha sikeres nyelvvizsgát szeretnél tenni, ha a felvételidhez van szükséged a nyelvvizsgára vagy a diplomád átvételéhez kell a hivatalos nyelvvizsgapapír. Ezt a típusú tanfolyamot ajánljuk akkor is, ha már ősszel megpróbálnád letenni az előrehozott érettségit a választott nyelvből, hogy a következő tanévben egy másik nyelvre vagy a többi tantárgyra koncentrálhass.

MILYEN ELŐZETES TUDÁS SZÜKSÉGES A NYELVVIZSGA, ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTÉSHEZ?

Ezeken a képzéseken akkor tudsz hatékonyan részt venni, ha a nyelvvizsga vagy érettségi szintjéhez igazodik a jelenlegi nyelvtudásod.
Ha szeretnéd biztosan tudni, hogy milyen szinten állsz angolból vagy németből, töltsd ki Online szintfelmérő tesztünket.

Akkor sem kell elkeseredned, ha esetleg az aktuális nyelvtudásod még nincs a nyelvvizsga, érettségi szintjén.
Ilyen esetben szintemelést javasolunk, a nyári ajánlataink közül a 60 órás intenzív tanfolyammal emelheted gyorsan tudásszintedet, de akár kipróbálhatod új rugalmas nyelvtanfolyamainkat is.

MILYEN TUDÁST SZEREZHETSZ MEG A 30 ÓRÁS TANFOLYAMON?

A képzés során a nyelvvizsgákon, érettségiken leggyakrabban előforduló témákat vesszük végig, gyakoroljuk a párbeszédes, szituációs feladatokat, hogy amikor már a vizsgáztató elé kerülsz, gördülékenyen menjen minden.

A tanfolyamon fejlesztjük az írásbeli készségeidet is, gyakoroljuk többek között egy fogalmazás, baráti levél, véleménykifejtés megírását, szövegértési feladatokat nézünk végig közösen.  

Ezen kívül a nyelvvizsgákon gyakran előforduló nyelvtani teszteket is kitöltünk, az esetleges nyelvtani hiányosságokat fejlesztjük a kurzus során, illetve hallás utáni értés feladatokat is gyakorlunk.

Sárának már sikerült a középfokú nyelvvizsgája, most a felsőfokúra hajt!

Már 2 éve járok a Verso Nyelviskolába, ezalatt megszereztem egy középfokú nyelvvizsgát és nemsokára a felsőfokú következik. Ezidő alatt volt szerencsém több tanárnál is tanulni, mindenkivel maximálisan meg voltam elégedve mind a tanítói mint az emberi értékeket figyelembe véve.

Rugalmasak, pontosak, emellett céljaidhoz és saját tempódhoz igazodva folyik az oktatás. Úgy gondolom itt mindenki megfelelő oktatást kaphat, legyen célja a nyelvvizsga vagy a nyelvtudása elmélyítése.

véleméyny sára

Békes Sára

Jelentkezz hamarosan induló tanfolyamainkra!


1 hetes német és angol nyári táborok 6 – 12 éves gyerekeknek

Az 1 hetes nyári gyerektáborokat azoknak ajánljuk, akik az év közben megszerzett nyelvtudásukat szeretnék szinten tartani, nagyobb szókinccsel, magabiztosabban vágnának neki a következő évnek, hasznosan szeretnék eltölteni a nyári szünidőt, vagy egyszerűen jó társaságban, játékosan, élményalapú oktatási módszerrel szeretnének németet vagy angolt tanulni.

nyári gyerektábor

✅ 1 hetes turnusokban induló vidám nyelvtáborok

✅ kifejezetten 6 – 12 éves korosztály számára összeállított tananyag

✅ gyors, élvezetes, játékos nyelvtanulás

✅ gyakorlatias, tapasztalatalapú tanfolyam

✅ profi, tapasztalt és türelmes nyelvtanárok

✅  kis csoportlétszám, vidám órák

Tapasztalt munkatársaink nagy odaadással vezetik be a gyerekeket a nyelvtudás birodalmába. Olyan módszerrel oktatunk, amely közel áll a gyermeki lélekhez és így nagyon gyorsan, szinte észrevétlenül el tudják sajátítani az új ismereteket.

A nyári német és angol nyelvi táborokat kifejezetten 6 – 12 éves gyerekeknek szervezzük. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatias, tapasztaláson keresztüli tanulásnak, hiszen amit ilyen módon jegyzünk meg, sokáig él az emlékezetünkben és a későbbiekben is jól tudjuk hasznosítani. Így nemcsak tantermi keretek között folynak a foglalkozások, hanem az „életben” is. 

Nyelviskolánkban segítünk megszeretni gyermekednek az idegen nyelvet. Mindezt játékosan tesszük, hogy gyermeked élvezze a foglalkozásokat.
Többek között olyan játékokat (társasjáték, memória játék) játszunk a gyerekekkel, amelyben a német vagy angol szavakat  nagyon hamar megtanulják, idegen nyelvű dalokat, mondókákat tanulunk, amelyek észrevétlenül növelik a szókincsüket.
Azt tapsztalatuk, hogy így nagyon szívesen járnak hozzánk a gyerekek és nap végén élményekkel gazdagodva mennek haza.

A legutóbbi gyerektáborunkon készült képeket, videókat megtalálod Facebook oldalunkon.

A nyári táborban a foglalkozások minden nap 9 – 15 óra között tartanak. Ezen kívül igény esetén a játékos gyerektábor előtt és után 1 – 1 óra gyermekfelügyeletet díjmentesen biztosítunk.

Az egy hetes gyerektábor díja 26.900 Ft, ami tartalmazza a napi meleg ebédet.

Jelentkezz hamarosan induló nyári táborainkra!


MARADT MÉG BENNED KÉRDÉS?

KÉRD VISSZAHÍVÁSUNKAT VAGY JELENTKEZZ ONLINE!

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Töltsd ki az űrlapot és kérd visszahívásunkat!

Kollégánk legkésőbb 2 munkanapon belül visszahív és egyeztetni fogja veled a tanfolyam részleteit, hogy minél hamarabb elindulhass a sikeres nyelvtanulás útján!
Kérjük mentsd el a mobilszámunkat (Verso Nyelviskola +36/70/520-4838), hogy már egy ismerős név jelenjen meg a mobilodon, amikor visszahívunk!

    ONLINE JELENTKEZEM AZ INDULÓ NYÁRI TANFOLYAMRA!

    Töltsd ki az űrlapot!

    Az űrlap kitöltését követően kollégánk max. 2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjátok a részleteket.