RÓLUNK

Kezdhetnénk a bevezetést a jól megszokott, kissé megkopott, talán már kicsit unalmas „Nyelviskolánk 2001-ben kezdte meg működését Sopronban” sorokkal…
Igaz, ami igaz valóban nagyon régóta foglalkozunk már nyelvoktatással és a közel 20 év alatt megismertük a nyelvoktatás csínját-bínját…

Ehelyett inkább nézzük meg hogyan segíthetünk nyelvtanulással kapcsolatos céljaid elérésében.

NYELVISKOLÁNK CÉLJA

A célunk egyértelmű; mindent megteszünk azért, hogy jelentősen tudd fejleszteni a beszédkészségedet, motiváljunk a céljaid elérésére és közösen sikereket érjünk el a nyelvtanulásban. Mindezt kellemes, barátságos, segítőkész környezetben tesszük, hogy az órák jó hangulatban teljenek és szívesen járj hozzánk.

Fontosnak tartjuk, hogy tanáraink szakmailag jól képzettek legyenek, minden egyes tanulónk megkapja a maximális odafigyelést.

Tanfolyamaink szervezése során arra törekszünk, hogy megismerjük minden érdeklődőnk nyelvtanulással elérendő célját és személyre szabott segítséget nyújthassuk. Így biztos lehetsz benne, hogy a számodra ideális tanfolyamunkat fogjuk Neked ajánlani.

Anita gondolatai is a fentieket tükrözik: 

… szeretem átadni a tudásomat másoknak, így segíthetem a fejlődésüket, növelhetem önbizalmukat és örülhetek a sikereiknek. A nyelvtanítás és a nyelvtanulás – valójában bármilyen tanítási és tanulási folyamat – értékét szeretném emelni mások szemében. Mindenki képes fejlődni.

Sikeres tanulást kívánok mindenkinek! 😉

Juranits Anita – Ügyvezető

NÉZD MEG MILYEN EGY NYELVÓRA A VERSO NYELVSULIBA

TANULÓINK – SIKERÜNK MÉRCÉJE DIÁKJAINK ELÉGEDETTSÉGE

Nálunk életkortól függetlenül megtalálhatod a számításodat a nyelvtanulásban. A legkisebb diákunk 6 évesen lelkesen újságolta el első osztályban, hogy ő „már tanult ám németül nyelviskolában egy gyerektáborban” és tudja, hogy „Ich bin Julcsi.” A nyelvtanuláshoz az önbizalmat már kiskorban fejlesztjük a gyerekekben. Örülünk, hogy már most segíthetünk neki az önbizalma növelésében!

Számos középiskolás és egyetemista tanulónkat segítettük a sikeres érettségi és nyelvvizsga elérésében. Megmutattuk nekik, hogyan lehet élvezetesen, nem „tankönyvszagúan” tanulni. 😊 Büszkeséggel töltött el minket, amikor több egyetemista diákunk tért vissza hozzánk, hogy megossza velünk: „végre átvehettem a diplomámat, mert sikerült a nyelvvizsgám, amit Nektek köszönhetek.”

A felnőtt diákjainkat arra motiváljuk, hogy a nyelviskolánkban eltöltött idő alatt kicsit „szakadjanak ki a hétköznapok mókuskerekéből”, élvezzék az órákat és bátran szólaljanak meg, mert csak így érhetnek el sikereket a nyelvtanulásban, csak így érvényesülhetnek munkahelyükön.

A legnagyobb bizonyítéka annak, hogy a kicsiktől a nagyokig egyaránt járnak hozzánk, hogy legidősebb diákunk – 78 évesen! – örömmel tanult nálunk, hogy tartani tudja a kapcsolatot a külföldön élő unokájával.

A legértékesebb visszajelzés számunkra, ha diákjaink javasolnak minket rokonaiknak, ismerőseiknek, osztálytársaiknak, munkatársainak, hogy jöjjenek és tanuljanak nálunk, mert „ez egy nagyon jó Nyelviskola”. Ebből látjuk igazán, hogy megérte, van eredménye a munkánknak és együtt örülhetünk diákjaink sikereinek.

CSAPATUNK – SEGÍTÜNK, AMIBEN CSAK TUDUNK

Lelkes, segítőkész tanári csapatunk mindent megtesz azért, hogy diákjaink minden nálunk töltött óra után élményekkel, na és persze új tudással gazdagodva térjenek haza és foglalkozzanak a némettel/angollal otthon is, vagy legalább is legyen egy kicsi lelkiismeretfurdalásuk, ha éppen nem tudtak felkészülni a következő alkalomra. 😉

Diákjainkat a számukra legideálisabb oktatási módszerrel tanítjuk és a legfontosabb számunkra, hogy első lépésként meg is szeressék a nyelveket, mert ezután már egyenes út vezet a nyelvtudásuk gyakorlatias használatához.

Tanfolyamszervezőnkek nyugodtan, részletekbe menően elmondhatod elképzeléseidet. Türelmesen meg fog hallgatni és minden lényeges szempontot figyelembe véve tesz javaslatot a legmegfelelőbb tanulási forma kiválasztására. Egyik módszerünknél sem kell sokadszorra az elejétől kezdeni a nyelvtanulást, mert a szintfelmérő tesztünk – amely már online is elérhető – megmutatja honnan érdemes elindulni. Igény esetén próbaóra lehetőségét is felajánljuk, hogy saját szemeddel győződhess meg különböző módszereink hatékonyságáról.

Tehát ha esetleg még nem vagy teljesen biztos benne, hogy milyen nyelvet és hogyan is szeretnél elsajátítani, akkor keress minket bizalommal és egy hangulatos beszélgetés keretében kiválaszthatod a számodra tökéletes tanfolyamot.

Várunk Téged is szeretettel angol és német tanfolyamainkon!