online szintfelmérés

Online szintfelmérő

SAJÁT SZINTEDNEK MEGFELELŐ SZEMÉLYRE SZABOTT NYELVOKTATÁST SZERETNÉL?

Tudd meg, hogy milyen szintű a jelenlegi angol vagy német nyelvtudásod!

Mennyire tartanád hasznosnak, ha kapnál egy pontos képet jelenlegi nyelvtudásodról és ehhez még ki sem kellene mozdulnod otthonról, a kényelmes fotelodból? Vagy akár a mobilodról, tabletedről is elérhetnéd mindezt?

Nem kell mást tenned, mit kitölteni Online szintfelmérő tesztünket és hamarosan küldjük a kiértékelését.

Mi történik miután kitöltötted a szintfelmérő tesztet?

Nyelvoktatási specialistánk és tanfolyamszervezőnk kiértékel minden egyes tesztet és legkésőbb két munkanapon belül küldjük elektronikus levélben az eredményed.

Ezen kívül megkapod a szintednek megfelelő tanfolyami javaslatunkat, így teljesen a Te igényeidre szabjuk a nyelvoktatást.

Rendben, vágjunk bele! Mit tegyek?

Kattints a német vagy angol zászlóra és komplett szintfelmérő teszteket tölthetsz ki.
A teszt felméri a nyelvtani ismereteidet, az olvasott szöveg értését, illetve hanganyagokat is tartalmaz.

A szintfelmérő teljes kitöltése a középfokú nyelvvizsga szintjéig (B2-es szint) nagyjából 60 percet vesz igénybe. Fontos, hogy addig töltsd ki ameddig úgy érzed, hogy megy, így a valós tudásodról kapunk pontos képet. Amikor eljutottál az A1/2-es szinthez tartozó kérdésekig, Te döntöd el, hogy meddig mész tovább, bármikor befejezheted a kitöltést, ha már úgy érzed csak tippelgetnél.

A szintfelmérő végén a Küldés gombra kattintva automatikusan beérkeznek hozzánk a válaszaid. Legkésőbb két munkanapon belül küldjük az eredményed, illetve a szintednek megfelelő tanfolyami javaslatunkat.

Töltsd ki az Online szintfelmérő tesztet és kapj egy precíz képet a jelenlegi szintedről, illetve egy személyre szabott javaslatot, amivel tovább fejlesztheted a nyelvtudásodat.

Kíváncsi vagy, hogy melyik szinthez milyen készségek, kompetenciák tartoznak? Olvasd el a KER szintekről készített leírásunkat!