rugalmas nyelvtanfolyam

Rugalmas tanfolyam

Angol és német nyelvtanfolyamok egyéni haladási tempóban, rugalmasan

Mit szólnál hozzá, ha saját tempódban haladhatnál a nyelvtanulással, nem kellene másokhoz alkalmazkodnod? Ha a tanárunk mindig személyre szabott segítséget nyújtana Neked, abban, amire éppen szükséged van; legyen az akár nyelvtani szabály magyarázata vagy kommunikációs feladat megoldása?

Mindössze annyit kell tenned, hogy jelentkezel angol vagy német rugalmas tanfolyamunkra és kipróbálhatod milyen az, amikor a hozzád legjobban passzoló tempóban tudsz eredményesen nyelvet tanulni.

Jelentkezz Te is rugalmas nyelvtanfolyamainkra és

– ahelyett, hogy másokhoz kellene alkalmazkodnod, egyéni tempóban haladhatsz,
– profi, türelmes és támogató nyelvtanároktól kaphatsz személyre szabott segítséget,
– élvezheted a nyelvtanulást,
– használható, naprakész tudást kapsz.

Ha korábban Te is érezted már úgy, hogy sokkal gyorsabban tudnál haladni, mint a többiek vagy Neked esetleg egy-egy tananyag elsajátításához több időre lett volna szükséged, akkor a rugalmas nyelvtanfolyam lesz számodra a legjobb választás.

✅ saját tempójú, rugalmas nyelvtanulás

✅ kedvezményes 1.200 Ft-os óradíj

✅ élvezetes, használható nyelvtudás

✅ személyre szabott tanári támogatás

✅ új módszer, amely ötvözi a csoportos és egyéni tanulás előnyeit

✅ vidám, közvetlen hangulatú nyelvórák

Miben más ez a tanfolyam, mint egy csoportos képzés?

Ha a rugalmas képzésünket választod, a saját szintednek megfelelő tananyagot kapod meg a tanórákon, amelynek segítségével egyéni tempóban haladhatsz. A tanárunk folyamatosan ott lesz Veled és ellenőrzi, segíti a tanulásodat, hogy minél hamarabb fejlődjön a kommunikációs és hallás utáni készséged, megtanuld és tudd is alkalmazni a nyelvtani szabályokat. A csoportos képzésekhez képest a rugalmas tanfolyamainkon nem lesz olyan, aki esetleg visszatart, nem fogod úgy érezni, hogy mások jobban haladnak, hiszen mindenki egyéni tananyaggal, saját ritmusban halad.

Miben rejlik a módszer rugalmassága?

Az egyéni tananyag biztosítja számodra a rugalmasságot, amelyet 18 éves nyelvoktatási, szakmai tapasztalatunk összegzéseként dolgoztunk ki. Minden készségedet fejlesztjük, olyan mértékben és olyan módon, ahogy szükséged van rá.

Nyelvzseniként villámgyorsan, pörgősen is haladhatsz, nem fog senki visszatartani, de ha Neked szájbarágós magyarázatokra van szükséged, akkor nem fogunk sürgetni. Így sikerélményed lesz és magabiztossá válsz a nyelvtanulásban. Nem fog problémát okozni, ha meg kell szólalnod angolul vagy németül. Tanáraink az erősségeidre koncentrálnak és a logikus gondolkodásra késztetnek. Ha megérted, hogyan gondolkozik egy angol vagy egy német, sokkal gyorsabban és hatékonyabban fogod elérni a célodat.

Anikó járt már hozzánk csoportos tanfolyamra és kipróbálta új rugalmas módszerünket is!

A legutóbbi tanfolyam, az ún. rugalmas módszer számomra nagyon pozitív volt. A fő hangsúly itt a nyelvtani szabályok megértésében és gyakorlásán van, ami szerintem nagyon fontos – főleg a német nyelv tanulásában. Számomra ez a tanfolyam egyfajta összefoglaló az eddig tanultakról, ami egy erős alapot tud adni a további tanuláshoz.
Azoknak a tanulóknak ajánlom, akik valóban fejlődni szeretnének; akik egy erős bázist szeretnének kapni a német tanulásához; akik szeretnek a saját tempójukban haladni.
További pozitívum, hogy a tanárnak van ideje egyénileg foglalkozni a tanulóval és célirányosan az őt foglalkoztató kérdésekre, nehézségekre fókuszálni, legyen az nyelvtani kérdés, vagy a szóbeli kommunikációt elősegítő feladat.

Úgy gondolom, a Versoban mindenki megtalálhatja a számára legjobban passzoló tanfolyamot. A tanárok segítőkészek, nyitottak, rugalmasak. Emellett minden óra vidáman telik, így minden diák boldogan érkezik és távozik minden óráról.

vélemény anikó

Richter Anikó

Klassz a rugalmas nyelvtanfolyam, de én inkább csoportban tudok jobban nyelvet tanulni! Mit tegyek? Erre tudtok ajánlani valamilyen megoldást?

Igen! Az évek óta már jól bevált, hagyományos csoportos képzéseink futnak továbbra is. Ha extrovertált típus vagy, aki közösségben tud jobban érvényesülni, illetve ha motivál Téged, ha van nálad erősebb tudású is a csoportban, aki „húz” magával, akkor válassz csoportos nyelvtanfolyamaink közül!


Jelentkezz hamarosan induló rugalmas tanfolyamainkra!

Töltsd ki az űrlapot!

Az űrlap kitöltését követően kollégánk max. 2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjátok a részleteket.