online nyelvtanulás

ONLINE NYELVTANFOLYAMOK A VERSO NYELVISKOLÁBAN

nyelvtanulás kényelmesen, otthonról, biztonságosan

Ha Te is szívesen tanulnál továbbra is angolul vagy németül, válaszd ONLINE nyelvtanfolyamainkat! Így otthonról, kényelmesen tudsz tanulni, amivel nem csak időt takarítasz meg, de az oktatást is teljesen az igényeidre szabhatod. ONLINE tanfolyamaink során is azokat a nyelvi készségeidet tudod fejleszteni, amire szükséged van, legyen az akár a kommunikáció vagy a nyelvtani feladatok gyakorlása.

Lehetővé tettük, hogy az összes tanfolyamunk elérhető legyen ONLINE! Így továbbra is választhatsz rugalmas tanfolyamaink, csoportos és egyéni képzéseink közül egyaránt. Az elmúlt időszakban úgy alakítottuk ki ONLINE tanfolyamainkat, hogy gyakorlatilag ugyanazt a minőséget tudjuk nyújtani, mintha a nyelviskolában tanulnál, de nincs kontaktus másokkal, így teljesen biztonságos a tanulás.

Használd ki most az időt, ha már úgyis otthon vagy és tanulj nyelveket! A Te mobilszolgáltatód is adott most ajándékba néhány gigabyte mobilnetet? Akkor a megbízható internet már a rendelkezésedre áll! Használd okosan, hozd ki a maximumot a jelenlegi helyzetből! Hiszen az élet nem áll meg, bízunk benne, hogy hamarosan újra tudunk Neked személyesen is órákat tartani. De addig próbáld ki az ONLINE nyelvtanulást, tartsd naprakészen a már megszerzett nyelvtudásod vagy kezdd el most a tanulást!

MILYEN TECHNIKAI FELTÉTELEK SZÜKSÉGESEK AZ ONLINE NYELVTANULÁSHOZ?

   okostelefon, tablet vagy számítógép,
   megbízható internetkapcsolat,
   webkamera előny, de nem feltétel,
   Messenger vagy Skype elérhetőség.

Ha mindez megvan, vedd fel velünk a kapcsolatot és már kezdhetjük is az ONLINE nyelvtanulást!

Angol és német nyelvtanfolyamok nyelvvizsgára vagy érettségire készülőknek, külföldi munkát tervezőknek, cégvezetőknek, akiknek fontos, hogy munkatársaik elsajátítsák a munkájukhoz szükséges nyelvismeretet és azoknak, akik egyéni haladási tempóban, személyre szabott tanári segítséggel szeretnék fejleszteni nyelvtudásukat

MÁTÉ AZ ONLINE RUGALMAS TANFOLYAMUNKAT VÁLASZTOTTA

Már az első online óra után az volt a véleményem, hogy nagyon jó ez a tanfolyam, ezzel sikerülhet a 3 év alatt “elvesztett” nyelvtudásomat visszahozni. Ahogy a neve is mutatja, tényleg rugalmas tanfolyam, így a kiadott feladatokat a saját tempómban tudom megoldani. Nagyon jó, hogy a feladatok végén, vagy ha kérdésem van Emese egyből segít, ellenőrzi a feladatot, és elmagyarázza, hogy mit hogy érdemes írni (pl.: egy német levélben).

Úgy gondolom, hogy a tanórák előre haladtával egyre jobban tudok haladni, ahogy jön vissza a német tudásom.
Összességében nekem nagyon megtetszett ez a rugalmas módszer, saját tudásom, és tempóm szerint tudok haladni. Az online oktatás esetemben meg még egy pozitívum, hiszen így Miskolcról is kényelmesen tudok tanulni a Verso Nyelviskolánál.

vélemény online nyelvtanulás

Danás Máté

JELENTKEZZ TE IS A VERSO NYELVISKOLA ONLINE NYELVTANFOLYAMAIRA ÉS

    a monoton magolás helyett végre élvezheted a nyelvtanulást,
    profi, türelmes és támogató nyelvtanároktól tanulhatsz,
    kiscsoportos óráinkon garantáltan jut Rád kellő idő és figyelem,
    használható, naprakész tudást kapsz.

VÁLASZD KI AZ ELÉRENDŐ CÉLT!