árak és kedvezmények

Nem szeretnénk, hogy döntened kelljen a legjobb ár és a legjobb minőség között, ezért úgy alakítottuk árainkat, hogy ár-érték arányban a legjobbat nyújtsuk Neked!

Ha egy szolgáltatást igénybe veszünk a 3 legfontosabb szempont az ár, a minőség és az idő. Szeretnénk jó minőséget kapni, kedvező áron és rövid határidőn belül, ez lenne az igazán ideális.

Általában a három elvárás közül csak kettő teljesül. Lehet, hogy jó áron és rövid időn belül hozzájutunk valamihez, de ilyenkor majdnem biztos, hogy a minőség nem kielégítő. De előfordulhat olyan is, hogy a minőség és az ár az elképzeléseinknek megfelelő, de nincs türelmünk kivárni, amíg megkapjuk a kívánt szolgáltatást.

Nyelviskolánkban mindent megteszünk azért, hogy ez a 3 szempont egyszerre teljesülhessen. Ezért minőségi nyelvoktatást nyújtunk, megfizethető áron és úgy szervezzük tanfolyamainkat, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az igényeknek.

Csoportos nyelvoktatás

Úgy gondoljuk, hogy a nyelvtanulás, a kommunikáció fejlesztése kis csoportokban igazán hatékony. Fontosnak tartjuk, hogy Rád is jusson elegendő idő, ezért kis létszámú csoportokban gondolkodunk. A csoportos tanfolyamainkat 4 fő jelentkezése esetén indítjuk, a maximális létszámot pedig 8 főre korlátoztuk.

Ha magabiztos nyelvtudásra vágysz, szeretnél a mindennapokban jól használható nyelvtudást, mindezt kedvező áron, válassz csoportos képzéseink közül!

 Diákoknak*Felnőtteknek
60 órás, 10 hetes tanfolyam68.400,- Ft - 1.140 Ft/óra72.000,- Ft - 1.200 Ft/óra
60 órás, 5 hetes tanfolyam68.400,- Ft - 1.140 Ft/óra72.000,- Ft - 1.200 Ft/óra

* Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákjaink vehetik igénybe a kedvezményes árat.

Rugalmas nyelvtanfolyam

Rugalmas nyelvtanfolyamainkon saját tempódban haladhatsz, tanárunktól személyre szabott segítséget, támogatást kapsz. A rugalmasságot az egyéni tananyag biztosítja számodra, amelyet 18 éves nyelvoktatási, szakmai tapasztalatunk összegzéseként dolgoztunk ki.

Nyelvzseniként villámgyorsan, pörgősen is haladhatsz, nem fog senki visszatartani, de ha Neked szájbarágós magyarázatokra van szükséged, akkor nem fogunk sürgetni.

Ha korábban Te is érezted már úgy, hogy sokkal gyorsabban tudnál haladni, mint a többiek vagy Neked esetleg egy-egy tananyag elsajátításához több időre lett volna szükséged, akkor a rugalmas nyelvtanfolyam lesz számodra a legjobb választás.

 Diákoknak*Felnőtteknek
30 órás rugalmas tanfolyam42.750,- Ft - 1.425 Ft/óra45.000,- Ft - 1.500 Ft/óra

* Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákjaink vehetik igénybe a kedvezményes árat.

Kis csoportos nyelvoktatás

A kis csoportos nyelvoktatást azoknak ajánljuk, akik párban vagy hárman szeretnének együtt tanulni. Ez az oktatási forma a jó választás, ha a barátaiddal közösen szeretnéd elérni a kitűzött célt, legyen az akár egy külföldi munka, akár egy sikeres középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsga.

Akkor tudtok igazán lendületesen haladni kis csoportban is, ha a tudásszintetek között nincs nagy különbség. Első lépésként töltsd ki online szintfelmérő tesztünket és legkésőbb 2 munkanapon belül megtudod milyen szintű a jelenlegi nyelvtudásod.

 2 fő részére3 fő részére
Általános nyelvi képzés2.300 Ft/fő1.600 Ft/fő
Nyelvvizsga (alap és középfok) és érettségi felkészítés2.500 Ft/fő1.800 Ft/fő
Felsőfokú nyelvvizsga felkészítés, szakmai nyelvi képzés2.700 Ft/fő2.000 Ft/fő

Egyéni felkészítés

Az egyéni felkészítést javasoljuk Neked, ha úgy érzed úgy tudsz eredményesen nyelvet tanulni, ha a tanár csak Rád figyel. 

Jó választás, ha szakmai nyelvet szeretnél tanulni, felsőfokú nyelvvizsgára készülsz vagy egyszerre tanulnád az angol és a német nyelvet is. 

Az egyéni képzés választása esetén is töltsd ki kényelmesen, otthonról online szintfelmérő tesztünket, így a tanárunk az első órára is már személyre szabott tananyaggal tud készülni.

 45 perces óra60 perces óra
Általános nyelvi képzés3.500 Ft/fő3.800 Ft/fő
Nyelvvizsga (alap és középfok) és érettségi felkészítés3.700 Ft/fő4.000 Ft/fő
Felsőfokú nyelvvizsga felkészítés, szakmai nyelvi képzés3.900 Ft/fő4.100 Ft/fő

Kedvezmények

Jutalmazzuk hűségedet, amennyiben több csoportos képzésben is részt veszel nyelviskolánkban!

Azon tanulóinknak, akik csoportos képzésben vesznek részt a második tanfolyam után minden további nyelvtanfolyam árából 3000 Ft kedvezményt biztosítunk!

HVG-klubkártyával rendelkező hallgatóink árainkból 5 % kedvezményt kapnak akár a csoportos, akár az egyéni tanrendet választják!

A kedvezmények nem vonhatóak össze! A diákkedvezmény a 4 főtől induló csoportjaink esetén vehető igénybe!