Nem szeretnénk, hogy döntened kelljen a legjobb ár és a legjobb minőség között, ezért úgy alakítottuk árainkat, hogy ár-érték arányban a legjobbat nyújtsuk Neked!

Ha egy szolgáltatást igénybe veszünk a 3 legfontosabb szempont az ár, a minőség és az idő. Szeretnénk jó minőséget kapni, kedvező áron és rövid határidőn belül, ez lenne az igazán ideális.

Általában a három elvárás közül csak kettő teljesül. Lehet, hogy jó áron és rövid időn belül hozzájutunk valamihez, de ilyenkor majdnem biztos, hogy a minőség nem kielégítő. De előfordulhat olyan is, hogy a minőség és az ár az elképzeléseinknek megfelelő, de nincs türelmünk kivárni, amíg megkapjuk a kívánt szolgáltatást.

Nyelviskolánkban mindent megteszünk azért, hogy ez a 3 szempont egyszerre teljesülhessen. Ezért minőségi nyelvoktatást nyújtunk, megfizethető áron és úgy szervezzük tanfolyamainkat, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az igényeknek.

Csoportos nyelvoktatás

Úgy gondoljuk, hogy a nyelvtanulás, a kommunikáció fejlesztése kis csoportokban igazán hatékony. Fontosnak tartjuk, hogy Rád is jusson elegendő idő, ezért kis létszámú csoportokban gondolkodunk. A csoportos tanfolyamainkat 4 fő jelentkezése esetén indítjuk, a maximális létszámot pedig 8 főre korlátoztuk.

Ha magabiztos nyelvtudásra vágysz, szeretnél a mindennapokban jól használható nyelvtudást, mindezt kedvező áron, válassz csoportos képzéseink közül!

 Diákoknak*Felnőtteknek
60 órás, 10 hetes tanfolyam57.000,- Ft - 950 Ft/óra60.000,- Ft - 1.000 Ft/óra
60 órás, 5 hetes tanfolyam57.000,- Ft - 950 Ft/óra60.000,- Ft - 1.000 Ft/óra

* Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákjaink vehetik igénybe a kedvezményes árat.

Kis csoportos nyelvoktatás

A kis csoportos nyelvoktatást azoknak ajánljuk, akik párban vagy hárman szeretnének együtt tanulni. Ez az oktatási forma a jó választás, ha a barátaiddal közösen szeretnéd elérni a kitűzött célt, legyen az akár egy külföldi munka, akár egy sikeres középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsga.

Akkor tudtok igazán lendületesen haladni kis csoportban is, ha a tudásszintetek között nincs nagy különbség. Első lépésként töltsd ki online szintfelmérő tesztünket és legkésőbb 2 munkanapon belül megtudod milyen szintű a jelenlegi nyelvtudásod.

 2 fő részére3 fő részére
Általános nyelvi képzés2.200 Ft/fő1.600 Ft/fő
Nyelvvizsga (alap és középfok) és érettségi felkészítés2.400 Ft/fő1.800 Ft/fő
Felsőfokú nyelvvizsga felkészítés, szakmai nyelvi képzés2.600 Ft/fő2.000 Ft/fő

Egyéni felkészítés

Az egyéni felkészítést javasoljuk Neked, ha úgy érzed úgy tudsz eredményesen nyelvet tanulni, ha a tanár csak Rád figyel. 

Jó választás, ha szakmai nyelvet szeretnél tanulni, felsőfokú nyelvvizsgára készülsz vagy egyszerre tanulnád az angol és a német nyelvet is. 

Az egyéni képzés választása esetén is töltsd ki kényelmesen, otthonról online szintfelmérő tesztünket, így a tanárunk az első órára is már személyre szabott tananyaggal tud készülni.

 45 perces óra60 perces óra
Általános nyelvi képzés3.300 Ft/fő3.600 Ft/fő
Nyelvvizsga (alap és középfok) és érettségi felkészítés3.500 Ft/fő3.800 Ft/fő
Felsőfokú nyelvvizsga felkészítés, szakmai nyelvi képzés3.700 Ft/fő3.900 Ft/fő

Kedvezmények

Jutalmazzuk hűségedet, amennyiben több csoportos képzésben is részt veszel nyelviskolánkban!

Azon tanulóinknak, akik csoportos képzésben vesznek részt a második tanfolyam után minden további nyelvtanfolyam árából 3000 Ft kedvezményt biztosítunk!

HVG-klubkártyával rendelkező hallgatóink árainkból 5 % kedvezményt kapnak akár a csoportos, akár az egyéni tanrendet választják!

A kedvezmények nem vonhatóak össze! A diákkedvezmény a 4 főtől induló csoportjaink esetén vehető igénybe!