egyéni német és angol tanfolyamok

Egyéni felkészítés

ANGOL ÉS NÉMET EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS KEZDŐTŐL A FELSŐFOKÚ SZINTIG

Válaszd egyéni felkészítésünket, ha:

🔷 az online nyelvtanulást részesíted előnybe

🔷 szakmai vagy üzleti nyelvet szeretnél tanulni

🔷 középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára készülsz

🔷 egyszerre két nyelvből szeretnéd fejleszteni tudásod – németül tanulnád az angolt vagy angolul a németet

egyéni képzés

✅ Neked írjuk a tematikát, céljaidnak megfelelően

Saját tempóban fejlesztheted nyelvtudásod

Rugalmas időbeosztás szerint járhatsz órákra

Személyre szabottan tanulhatsz diplomás nyelvtanáraink segítségével

Vidám, oldott légkörben tanulhatsz, így könnyedebbé válik a nyelvtanulás

Online nyelvoktatás

Ha nem szeretnél vagy nem tudsz személyesen részt venni nyelviskolánk tanfolyamain, de szívesen tanulnál angolul vagy németül, válaszd online nyelvóráinkat. Így otthonról, kényelmesen tudsz tanulni, amivel nem csak időt takarítasz meg, de az oktatást is teljesen az igényeidre szabhatod. Azokat a nyelvi készségeidet tudod fejleszteni, amire szükséged van, legyen az akár a kommunikáció vagy a nyelvtani feladatok gyakorlása.

Az online nyelvórák előnyei:

 • nagyon rugalmas
 • költség és időtakarékos
 • ha először próbálod, akkor még izgalmas is, hiszen teljesen új helyzetben tanulhatsz nyelveket
 • kényelmesen otthonról, vagy akár munkahelyedről, illetve külföldről is részt vehetsz az órákon
 • folyamatosan fejlesztheted nyelvtudásodat, nyugodt légkörben és nem lesz elhalasztott órád, hiszen nem kell odaérned időre az iskolába

Szaknyelvi és üzleti képzés

A VERSO Nyelviskolában lehetőség van kimondottan egy szakmai területen vagy az üzleti életben szükséges idegen nyelv elsajátítására is. Ha a munkádhoz szükséges a szakmai angol vagy német nyelv használata vagy szakmai nyelvvizsga a célod, bátran merjük ajánlani szaknyelvi képzéseinket. Az üzleti nyelv elsajátítása hozzájárul ahhoz, hogy sikeresen érvényesülj munkahelyeden.

Hogyan fog fejlődni a tudásod?

Mindig az aktuális tudásszintedhez igazodva fognak fejlődni szaknyelvi készségeid. Nem kell attól tartanod, hogy egyből bedobunk a mély vízbe, hanem fokozatosan, lépésről lépésre egyre több szaknyelvi szót sajátítasz el a tanfolyam során, egyre biztosabban tudsz kommunikálni szaknyelvi környezetben, végül nagy biztonsággal kiismered magadat a szaknyelvi vizsgák feladattípusaiban és sikeresen fogod megoldani a vizsgasort is.

Az üzleti óráinkon bevezetünk az „üzleti nyelv világába”. Megtanulod, hogyan állíts össze és adj elő prezentációkat, hogyan kommunikálj a főnököddel és hogyan írj e-maileket a cég külföldi partnereinek. Nagy biztonsággal veszel majd részt skype-os értekezleteken és meggyőzően tudod képviselni véleményedet, elképzelésedet.

Középfokú és felsőfokú nyelvvizsga felkészítés

Ajánljuk nyelviskolánk egyéni nyelvvizsga felkészítő képzéseit, ha a diplomádhoz szükséges a sikeres középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsga, vagy ha pluszpontot jelent a felvételin. Akkor is jó választás, ha a munkahelyeden a nyelvvizsgával érvényesülhetsz.

Ha úgy érzed az egyéni felkészítés helyett inkább csoportban tanulnál szívesen, válaszd 30 órás nyelvvizsga felkészítő csoportos tanfolyamainkat!

Hogyan fog fejlődni a tudásod?

A tanfolyam során folyamatosan fejleszted szókincsedet, így sikeresen fogsz kommunikálni a nyelvvizsgás témakörökben. Fejlődik a nyelvi kifejező készséged, megfelelő nyelvi stílusban tudsz majd leveleket, fogalmazásokat írni. A képzés végére jól boldogulsz a szövegértési, a nyelvtani és a hallásértési feladatokkal egyaránt.

Tanulj egyszerre két nyelvet

Azon tanulóinknak találtuk ki ezt a módszert, akik már az egyik nyelvet jól beszélik, és emellett szeretnék a másikat elsajátítani. Így szinten tarthatod a már megszerzett tudásodat és egy újabb nyelvvel is megismerkedhetsz. Két legyet üthetsz egy csapásra!

Ráadásul ezért nem kell dupla óradíjat fizetned!

Online szintfelmérés

A szaknyelvi és üzleti képzésen, a középfokú és felsőfokú nyelvvizsgára történő felkészítésen úgy tudsz hatékonyan részt venni, ha már van egy erős alapod a nyelvből, amire építkezni tudunk. Igaz ez akkor is, ha egyszerre szeretnél két nyelvet tanulni, angolul a németet vagy fordítva.

Amennyiben ezekre a képzésekre szeretnél jelentkezni, kérjük első lépésként töltsd ki Online szintfelmérő tesztünket!

Dani az egyéni felkészítést választotta nyelviskolánkban. Gratulálunk a sikeres nyelvvizsgához!

A Verso Nyelviskolát a suli egyik korábbi diákja javaslatára kerestem fel. A nyelviskolában segítőkész, kedves volt mindenki. Célom a nyelvvizsga megszerzésre volt. Az igényeimnek megfelelően alakíthattam az órákat, azokat a feladatokat gyakoroltuk, amik a gyengeségeim voltak és fejlesztésre szorultak. Szívesen jártam el az órákra és ez nálam nagy szó!

Természetesen az órák mellett otthon is rengeteg energiát kellett belefektetnem, hiszen a sült galamb nem repül csak úgy a számba.
Persze a sikeres nyelvvizsga nem jöhetett volna létre az iskola és a Tanárnő nélkül, úgyhogy innen is köszönöm nekik! 🙂

Bujdosó Dániel


MARADT MÉG BENNED KÉRDÉS?

KÉRD VISSZAHÍVÁSUNKAT VAGY JELENTKEZZ ONLINE!

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Töltsd ki az űrlapot és kérd visszahívásunkat!

Kollégánk legkésőbb 2 munkanapon belül visszahív és egyeztetni fogja veled a tanfolyam részleteit, hogy minél hamarabb elindulhass a sikeres nyelvtanulás útján!
Kérjük mentsd el a mobilszámunkat (Verso Nyelviskola +36/70/520-4838), hogy már egy ismerős név jelenjen meg a mobilodon, amikor visszahívunk!

  ONLINE JELENTKEZEM AZ EGYÉNI KÉPZÉSRE

  Töltsd ki az űrlapot!

  Az űrlap kitöltését követően kollégánk max. 2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjátok a részleteket.