Vállalati képzés

Úgy érzi, hogy cége sokkal sikeresebb lehetne az üzleti életben, ha az Ön munkatársai is beszélnének idegen nyelveket? Válassza a céges nyelvoktatást nyelviskolánkban!

Gondoljon csak arra, mennyi terhet vehet le az Ön válláról egy olyan kolléga, aki képes idegen nyelven kommunikálva jó üzleteket kötni, tárgyalásokon részt venni vagy akár külföldi partnereinél képviselni a cégét.

Ha Ön is azon cégvezetők közé tartozik, akiknek fontos, hogy munkatársai minél magasabb szintre fejlesszék nyelvtudásukat, valamint ne okozzon gondot nekik idegen nyelven tárgyalni és prezentálni, forduljon hozzánk bizalommal!
A nyelvoktatás ilyen esetben befektetésként is tekinthető, amely biztosan megtérül.

Céges képzés esetén is lehetőséget biztosítunk csoportos illetve egyéni tanrendben történő oktatásra. A csoportos képzést általában azoknak az alkalmazottaknak javasoljuk, akik rendszeresen, azonos időpontban tudnak járni tanfolyamunkra. Azon középvezetők illetve munkatársak számára, akiknek rugalmas az időbeosztásuk, az egyéni tanrendet tudjuk felajánlani. Ez esetben még jobban eleget tudunk tenni a felmerülő igényeknek, hiszen egész nap lehetőség nyílik az órák megtartására.

A képzés megkezdése előtt mindenkinek felmérjük a tudásszintjét, így munkatársait megfelelő csoportokba tudjuk beosztani. Ezen kívül természetesen átbeszéljük az igényeket is, az így kialakult kép alapján már az Ön cégére szabva, tervezetten, ütemezetten tudjuk megtartani a nyelvórákat.  A tanórákat céges megrendelés esetén a cég telephelyén szervezzük, így munkatársainak az utazás nem vesz el felesleges időt. 

Iskolánkban a kommunikáció centrikus oktatást tartjuk fő szempontnak a képzéseink során. Célunk, hogy diákjaink úgy zárják tanulmányaikat, hogy jelentősen tudták fejleszteni beszédkészségüket. Természetesen azt is tudatosítjuk, hogy a többi készség (olvasás, írás, nyelvtan és hallás utáni értés) fejlesztése is sorra kerül a tanfolyamok alatt. Így tudjuk biztosítani a minőségi nyelvoktatást.


Szívesen készítünk az Ön cégére szabott ajánlatot, ehhez kérjük töltse ki Online ajánlatkérő űrlapunkat!

Online ajánlatkérés