nyelvtanfolyam sopron

ÍGY LESZEL SIKERES A NYELVTANULÁSBAN 5 LÉPÉSBEN

5. lépés: Eléred a kitűzött célod

Legyen az akár egy sikeres nyelvvizsga, a külföldi munkavállaláshoz szükséges nyelvismeret, külföldiekkel történő kapcsolattartás vagy akár egy magasabb beosztás a munkahelyeden. Pozitív visszajelzéseket kapsz a barátaidtól, ismerőseidtől, munkatársaidtól a nyelvtudásod fejlődéséről.

4. lépés: Hatékony és vidám nyelvtanulás időszaka

Nyelviskolánk diplomás nyelvtanárai folyamatosan segítenek Neked. Figyelünk rá, hogy bővüljön a szókincsed, fejlődjön a kiejtésed, a hallás utáni értésed, a kommunikációs készséged. Mindezt úgy, hogy közben jól is érezd magad, vidám, jó hangulatú órákon tanulj nyelvet.

3. lépés: Személyes egyeztetés tanfolyamszervezőnkkel

Ügyfélszolgálatunkon egyeztetünk az elképzeléseidről, a nyelvtanulással elérendő céljaidról és a lehetőségekről. Megkeressük számodra kínálatunkból az ideális tanfolyam típust, amivel a leghamarabb elérheted a kitűzött célodat.

2. lépés: A jelenlegi tudásszinted felmérése

Online szintfelmérő tesztünket kényelmesen, otthonról tudod kitölteni vagy akár előre egyeztetett időpontban nyelviskolánkban is felmérjük jelenlegi tudásodat. Így biztosítjuk számodra, hogy a szintednek megfelelő nyelvtanfolyamra iratkozz be.

1. lépés: Tedd meg az első lépést a sikeres nyelvtanuláshoz

VÁLASSZ KÉPZÉSEINK KÖZÜL!

Sárának már sikerült a középfokú nyelvvizsgája, most a felsőfokúra hajt!

Már 2 éve járok a Verso Nyelviskolába, ezalatt megszereztem egy középfokú nyelvvizsgát és nemsokára a felsőfokú következik. Ezidő alatt volt szerencsém több tanárnál is tanulni, mindenkivel maximálisan meg voltam elégedve mind a tanítói mint az emberi értékeket figyelembe véve.

Rugalmasak, pontosak, emellett céljaidhoz és saját tempódhoz igazodva folyik az oktatás. Úgy gondolom itt mindenki megfelelő oktatást kaphat, legyen célja a nyelvvizsga vagy a nyelvtudása elmélyítése.

véleméyny sára

angol és német nyelvtanfolyamok Fertődön